HTML

mobilblog

Ezen blogon keszertül szeretném ha nyomonkövethetővé válna a mobiltelefonok fejlődése, a piac alakulása, és néhány tévhitet is elszeretnék oszlatni benne.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Igen, szeretem az Apple-t. Igen néha imádom. Nem istenítem Steve Jobs-ot, vannak ott is hülyeségek ( ipod shuffle...modjuk kéne egy:D ) de vitathatatlanul a világ legerősebb marketinggel rendelkező, és legjobban szervezett cégeinek egyike.

És hát az iPhone. Az valami egészen elképesztő. Hihetetlen, hogy egy TELEFON akkora média hype-ot ( őrületet, rajongást ) váltson ki, mint ez a harapott alma. Egy élmény használni, habár árával vannak fenntartások. Dehát aki nem akarja, ne vegye meg. Mégis viszik mint a cukrot. A Londoni boltok előtt 300 méteres sor áll, hogy megkaphassék a 4 hónapja rendelt iPhone-okat. Agyrém amit csináltak, de működik, és fantasztikusan teszi a dolgát, fenntartásokkal, de teszi. 

A világ jelenlegi LEGJOBB telefonja.

iPhone

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilblog.blog.hu/api/trackback/id/tr162213688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása