HTML

mobilblog

Ezen blogon keszertül szeretném ha nyomonkövethetővé válna a mobiltelefonok fejlődése, a piac alakulása, és néhány tévhitet is elszeretnék oszlatni benne.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A mobiltelefon, akárhogy nézzük szerves része lett életünknek. Ma már jobban sajnálják az emberek ha a telefonukat lopják el, mintha például a pénztárcájukat. Egy telefonnal lehet elsősorban telefonálni, sms-ezni, email-ezni, mms-ezni, netezni, fotózni, videózni, képeket nézegetni, facebook-olni, twitterezni, stb. De egy telefon egy idő után egy ember személyiségével is eggyé válik, ahogy az ember formálja. Egy telefon tükrözi az ízlést, a társadalmi hovatartozást, az anyagi helyzetet, a népszerűséget, és még sok mást.            Egy telefon lehet jó, lehet rossz, lehet csúnya, lehet szép, olcsó, drága, luxustermég, low-end, agyonhypeolt médiasztár, és csöndes kis készülék is. A legújabb technológia újitások először a mobiltelefonokban jelennek meg, van, hogy innovatív egy telefon és van, hogy kevésbé az. De mindenképpen része a gazdája életének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilblog.blog.hu/api/trackback/id/tr52213671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása